Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
O sa va scriu experienta mea cu nasterea naturala. Toata sarcina am fost supravegheata de o doamna doctor cu renume din Craiova, dansa intr-adevar foarte buna pe ecografii, ce mi-a spus, asa a fost... doar ca nu a putut ajunge la nastere (motive personale)... Aveam 38 saptamani si 6 zile. Seara stand in pat (singura acasa), tocmai vorbeam cu mama la telefon despre faptul ca sunt singura, poate nu ma apuca nasterea (ne amuzam oarecum), nici bine nu am terminat de spus ca am simtit un lichid cald cum incepe sa curga pe picioare, mi-am dat seama imediat ca “s-a rupt apa”, am sunat o prietena sa ma duca la Spitalul Filantropia din Craiova.

Odata ajunsa acolo am fost primita foarte bine, consultata de medicul de garda, ecografie facuta, bebe 3300 grame (asa spunea ecograful si cu 3 zile inainte la cabinetul privat al doamnei doctor care m-a supravegheat)... era ora 22 cand am ajuns la spital, nu dureri, nu contractii, m-au pus in rezerva de nasteri, unde mi-au supravegheat toata noaptea, bataile inimii bebelusului.

Cred ca mi-au facut si ceva injectii pentru ca nu ma dilatam, pe la ora 4 dimineata au inceput contractiile, simteam ca si cum as avea crampe si nu as putea merge la toaleta... la ora 8:30 au inceput contractii si simteam ca ceva se rupe din mine, incepusem sa cer operatie pentru ca ma gandeam ca ”daca nu iese copilul”, daca nu am forta sa imping????...

Colac peste pupaza mai aveam si vreo 15 eleve de la o scoala sa asiste la “marea nastere naturala”, caci rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi, dupa jumatate de ora se nastea si minunea mea de 2860 grame (fata de 3300 grame cat spunea ecograful)..sanatoasa.

Precizez ca mi s-a facut epiziotomie, plus cusaturi, dar intr-o luna m-am recuperat complet... am jurat sa nu mai nasc natural si ce credeti, acum sunt din nou insarcinata in 32 saptamani si o sa optez tot pentru nastere naturala... asa cred ca este cel mai bine pentru mine...
Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.
PS: medicul de garda, doctor Sandulescu Sidonia, un super medic, super om, tot cu dansa sper sa pot sa nasc avand in vedere situatia actuala Covid... incurajez nasterea naturala. Spitalul Filantropia Craiova - am fost foarte multumita de personal, nu a cerut nimeni nimic (bani sau alte bunuri), conditiile din rezerve rezonabile doar ca baile si mancarea lasa de dorit... va multumesc si va urez seara frumoasa!

(Maria, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!