Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la Maternitatea din Ploiesti, in urma cu 2 ani un baietel pe nume Mateo. Era o zi de Marti frumoasa, am avut dureri de Luni si am mers cu ambulanta la spital. Travaliu lung si greu... dureri pe care nu credeam vreodata ca le voi putea suporta... medicul de garda m-a consultat si a spus ca cel tarziu a doua zi nasc ceea ce s-a si intamplat.

Asistentele dragute, a doua zi au spus ca deja trebuia sa nasc pana la ora aceea si mi-au facut clisma si dupa au rupt apa si injectie pentru dilatare... am avut dureri groaznice si cand tipam era una mai tanara care spunea sa nu mai tip.

Dupa, pe la ora 1 fara, m-au pus pe masa de nasteri si nu puteam deloc sa imping, eu fiind si micuta si prima nastere. Dupa cea tanara, era moasa incepatoare si una mai batrana o supraveghea, m-a taiat mult si rau si am tipat. Dupa a venit una care nu stiu cine era, dar avea ceva autoritate, a spus ca la 21 de ani ce imi trebuia copil daca nu pot sa il nasc? Si ca sa nu mai tip. Am vomitat si mi s-au spart vase de sange, mi-a curs mult sange pe nas si la ochii albul s-a facut rosu si asa a ramas cateva zile bune...

Dupa, intr-un final am reusit sa nasc si sa imi vad puiul mic si frumos, un bebe de 49 cm si 2900 grame, a fost magic acel momentul cand l-am avut o ora la mine, am simtit iubire pura. Apoi m-au cusut si bebe a fost dus sa il spele si sa il vada si sotul meu. Dupa a venit sotul la mine cu flori si mi-a dat sa mananc si dupa vrei 3 ore m-au dus in salon... a fost cam greu si dureros, dar a meritat.

Insa personalul pe o parte lasa de dorit. Uneori imi e teama sa mai fac un copil gandindu-ma ca ajung tot acolo.

(Ana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!