Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in Mai 2020 la Regina Maria, cu o super doctorita, doamna doctor Romanescu Cristina. Dansa mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii si m-a incurajat tot timpul. A sustinut cu tarie nasterea naturala, spunandu-mi ca, cu epidurala sigur va fi bine.

Ei bine, al meu bebelin, a vrut sa vina "bio" pe lume si am avut o nastere naturala spontana. Nu am mai ajuns la epidurala, ca travaliul l-am facut mai mult acasa, abia cand aveam contractii din 2 in 2 minute, am plecat spre maternitate. Sunt puternica la durere si nu am gandit ca sunt contractii serioase si am stat pana in ultimul moment, fiind dilatata deja 8-9 pana am ajuns la maternitate. Am nascut intr-o ora, un baietel sanatos, de 3.5kg si 54 de cm. Am avut niste moase si o doamna doctor minunate, care au stiut sa ma sustina si sa ma incurajeze pe timpul travaliului.

Din pacate, din cauza Covidului, sotul nu a avut voie sa fie cu mine, ne-a vazut timp de 3 zile doar online.

La Regina Maria se facea triajul clasic, luatul febrei, completat formular, si testul Covid. Rezultatul a ajuns cam la 11 ore de cand am nascut. Din pacate nu am putut sa ma bucur de tinutul puiului la piept dupa nastere, doar la 12 ore de cand am nascut mi l-au adus in rezerva.

Nici nu am avut timp sa imi dau seama de ce se intampla, ca l-am si nascut. El a vrut sa fie activ din prima si a apucat imediat de pe masa doamnei doctor o pensa si niste comprese, a vrut sa imi spuna ce doreste sa devina cand va fi mare.

Toata lumea s-a purtat exemplar si au raspuns imediat la toate solicitarile mele. Cam asta este experienta mea.

(Oana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!