Nastere in timpul pandemiei, la Maternitatea Regina Maria din Bucuresti, cu doamna doctor Romanescu Cristina

Am nascut in Mai 2020 la Regina Maria, cu o super doctorita, doamna doctor Romanescu Cristina. Dansa mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii si m-a incurajat tot timpul. A sustinut cu tarie nasterea naturala, spunandu-mi ca, cu epidurala sigur va fi bine.

Ei bine, al meu bebelin, a vrut sa vina „bio” pe lume si am avut o nastere naturala spontana. Nu am mai ajuns la epidurala, ca travaliul l-am facut mai mult acasa, abia cand aveam contractii din 2 in 2 minute, am plecat spre maternitate. Sunt puternica la durere si nu am gandit ca sunt contractii serioase si am stat pana in ultimul moment, fiind dilatata deja 8-9 pana am ajuns la maternitate. Am nascut intr-o ora, un baietel sanatos, de 3.5kg si 54 de cm. Am avut niste moase si o doamna doctor minunate, care au stiut sa ma sustina si sa ma incurajeze pe timpul travaliului.

Din pacate, din cauza Covidului, sotul nu a avut voie sa fie cu mine, ne-a vazut timp de 3 zile doar online.

La Regina Maria se facea triajul clasic, luatul febrei, completat formular, si testul Covid. Rezultatul a ajuns cam la 11 ore de cand am nascut. Din pacate nu am putut sa ma bucur de tinutul puiului la piept dupa nastere, doar la 12 ore de cand am nascut mi l-au adus in rezerva.

Nici nu am avut timp sa imi dau seama de ce se intampla, ca l-am si nascut. El a vrut sa fie activ din prima si a apucat imediat de pe masa doamnei doctor o pensa si niste comprese, a vrut sa imi spuna ce doreste sa devina cand va fi mare.

Toata lumea s-a purtat exemplar si au raspuns imediat la toate solicitarile mele. Cam asta este experienta mea.

(Oana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 3 Septembrie, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristina Romanescu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Targoviste cu domnul doctor Tomescu Andrei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook