Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Salutari calde tuturor mamicilor ce cauta recenzii pentru a hotara unde va avea loc cel mai important moment al sarcinii si anume nasterea.

Intrucat am o varsta limita mi-am dorit sa nasc intr-un spital ce ofera toate resursele din punct de vedere medical (aparatura si personal), in caz de complicatii.

Am decis ca acesta sa fie Polizu avand numeroase recomandari atat de la foste paciente cat si de la medici din specialitate. Mentionez ca sunt din Pitesti si ultimele 2 saptamani de sarcina am locuit in Bucuresti pentru a fi aproape de spital.

Desi in momentul nasterii emotiile si teama au fost enorme aproape paralizante (fiind la prima nastere) pot spune acum ca m-am simtit in siguranta din clipa in care domnul doctor Oncescu a preluat cazul. Sarcina a fost urmarita de un alt medic din Polizu, ghinionul meu a fost ca nasterea sa se declanseze exact in momentul in care acesta isi luase o zi de concediu, asa ca am nascut cu medicul de garda - Doctor Oncescu- ce a tratat cazul meu cu tot interesul.

Este un medic calm, sigur pe sine si mai ales direct (am apreciat asta mai mult ca orice).

Intreaga experienta in aceasta maternitate a fost buna cu toate ca a fost in perioada restrictiilor impuse de starea de alerta. Imi amintesc starea de neliniste, teama, dorinta ca totul sa fie bine pentru cel mic si pentru mine, singuratatea (interzicerea vizitelor specifica starii de urgenta), panica atunci cand a venit momentul si am incredintat viata mea si a copilului in mainile domnului doctor, aceste motive ma fac sa imi scriu experienta si sa le incredintez pe viitoarele mame ca pot avea o nastere sigura chiar si la un spital de stat (desi acestea sunt atat de blamate in ultima vreme-pe buna dreptate).

Nu a fost moment in care sa simt ca actul medical este conditionat de asteptarea unei recompense. Oamenii si-au facut treaba plus ca si-au luat din timp pentru a ma incuraja.

Multumesc pentru tot domnului doctor si personalului maternitatii Polizu!

(Mihaela, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!