Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut natural la Maternitatea Filantropia, in iulie 2020. Am avut o nastere foarte grea, cu maxima audienta, sala era plina de medici, asistente si moase.

Spitalul este foarte bun, are medici foarte renumiți carora le pasa de mame si de bebelusi. Imi amintesc ca aveam dureri groaznice si ii rugam sa-mi faca anestezie, dar mi-au spus de nenumarate ori ca nu ii prieste bebelusului anestezia in acel moment, cu cateva ore inainte de nastere insemnand aceasta.

Inainte de a naste mi-au facut anestezie pentru a putea impinge, fiindca nu mai puteam de durere. Te calmeaza in timpul durerilor, te ajuta foarte mult la nastere, sunt profesionisti. Au foarte mare grija de bebelusi, te invata cum sa ai grija de ei la randul tau, sunt profesionisti.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!