Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Silvia si am 33 ani. Doresc sa va prezint nasterea la Maternitatea Botosani, in apogeul pandemiei la acel moment, pe 16.05.2020. Inca din momentul internarii mi s-a efectuat testul Covid, rezultatul fiind negativ. Apoi a urmat controlul ginecologic, schimbul de haine pentru internare si apoi traseul spre sala de nastere.

Pot sa spun doar ca totul a fost in masuri maxime de siguranta, nici nu imi venea sa cred ce igiena si cat de bine erau respectate regulile. Fiind la a doua nastere, deja cam stiam ce presupune dar pot spune ca a fost total diferit de prima sarcina referitor la actul nasterii naturale. Totul a decurs perfect, personalul medical a fost foarte implicat si le multumesc enorm pentru tot ceea ce fac atat pentru gravide cat si pentru copilasi.

Dupa nici patru ore de la internare a sosit baietelul meu superb. Am nascut cu doamna doctor care mi-a monitorizat sarcina, este un mare OM, initiale ce ii poarta si numele. Datorita dumneaei si bunului Dumnezeu am doua minuni de baietei.

M-am simtit foarte bine tratata in cele trei zile de internare. Stateam singura in camera, mancarea imi era adusa la pat, vizitele medicale erau zilnice si intreg personalul medical era receptiv la orice solicitare pe parcursul intregii zile. Bebelusul meu a avut nevoie de ingrijiri suplimentare la Terapie intensiva, din pacate nu am putut avea contact cu el decat dupa trei zile, cu putin timp inainte de externare dar acest lucru nu a avut efecte secundare referitor la alaptare.

Am primit toate informatiile necesare atat despre bebe cat si despre mine, starea de sanatate si modalitatea de ingrijire la domiciliu. Deja aveam experienta de la primul bebe nascut, in urma cu doi ani. Poate de aia eram si mai relaxata acum, stiam ca totul este spre binele meu si al copilasului si am avut baza in decizia medicilor.

Ceea ce ma incanta este faptul ca in Botosani exista o maternitate foarte bine dotata, modernizata, iar personalul medical este extrem de implicat. Parerile sunt impartite dar asta este strict experienta mea reala. Am fost foarte multumita si in asemenea conditii tot sa aduci pe lume copilasi. Recuperarea mea a fost mult mai rapida comparativ cu prima nastere naturala dar intensitatea durerilor a fost mai mare. Doamne ajuta tuturor!

(Silvia, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!