Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Off! Nu stiu cum sa incep, am nascut la Maternitatea din Ploiesti, în septembrie 2017, unde am fost la un pas sa imi pierd viata si eu si copilul. Am urmat 7 luni la o doctorita, care in momentul in care m-am internat, mi-a spus ca nici nu ma cunoaste, cu toate ca aveam dosarul cu toate analizele si eco pe numele ei...

In ultima saptamana de sarcina am stat internata cu dureri mari. Venea cate o asistenta si intreba ,,De unde sti tu ca nasti?". Am gasit o alta doctora care imi urmarea sarcina si surpriza! Eu muream de dureri si ea imi tot amana cezariana pe nu stiu ce motive.

Am intervenit cu cineva si pana la urma m-a bagat in seama, m-a consultat si mi-a facut eco, unde a zis ca bebe se grabeste sa vina. Am asteptat 3 ore la terapie, sa fiu bagata in operatie, in acel interval de timp am avut o durere imensa de spate si burta.

In sfarsit ajung in operatie, unde aud "Aoleu, aveti grija, taiati mai mult si hai mai repede". A scos copilul dar... ce sa vezi, copilul nimic, ele fugeau pe acolo si nu stiam ce se intampla, pe langa astea, cel care mi-a facut anestezia era practicant, un mos imens care m-a intepat de 3 ori in coloana de am zis ca mor, 9 ore nu am miscat un deget.

M-au dus la terapie si eu nu stiam nimic de copilul meu, doctora mi-a zis sa stau linistita ca acum totul este bine, baiatul meu in timpul cand am stat eu in terapie, inainte sa intru in operatie, s-a rasucit, a ramas blocat pe transversal si ele cand l-au scot l-au tras de picioare si a inghitit lichid, a fost resuscitat si tinut la incubator la oxigen.

Acum, multumim Domnului, ca am scapat si eu si el si suntem bine.

(Mariana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!