Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Hello, mamici! Doar cand ma gandesc la experienta mea cu sarcina si nasterea, mi se umezesc ochii instantaneu. Voi incepe prin a spune ca am o fetita de 4 luni, care efectiv ne-a inseninat viata, dar a si schimbat-o radical.

Radical, deoarece eu, din momentul in care am ramas insarcinata a trebuit sa renunt definitiv (cel mai probabil) la meseria mea, cea de soferita de camion. A trebuit sa imi iau ramas bun de la calatoriile mele prin toata Europa si sa spun bun venit unui nou inceput.

Pandemia mi-a dat peste cap planurile plimbarilor lungi prin parc, etalandu-mi burtica radiind de fericire. Sarcina mi-a fost urmarita de doctorita mea ginecolog, care avea cabinet in spitalul ce urma sa devina suport covid. Am sperat pana in ultima luna de sarcina ca voi naste asistata de dansa, dar din pacate nu a fost asa.

Mi-a recomandat sa merg la Institutul Ioan Cantacuzino, precizand ca acolo si a facut rezidentiatul si stia ca ma incredinteaza celor mai de incredere medici. Zis si facut!

Intr-o noapte la ora 2, mi s-au rupt membranele si am pornit alaturi de sotul meu la spital. Nu voiam nicidecum sa nasc natural, dar parca tot universul a complotat impotriva mea. De cand am intrat in spital, contractiile au inceput sa apara si au continuat timp de 11 ore, la fiecare 3 minute. Am fost supravegheata de doamna doctor Alice Ionescu, un medic tanar si foarte simpatic care m-a convins ca cel mai bine pentru bebelusa mea este sa vina pe lume, pe cale naturala, asa cum a fost lasat de la Dumnezeu.

Toata experienta mea cu spitalul, incepand de la poarta pana la medic a fost ireprosabila. Am fost tratata nemaipomenit, de catre tot personalul, fara nici o intentie materiala ,asa cum se intampla la noi in tara.

Vreau sa recomand tuturor viitoarelor mamici sa mearga cu incredere, caci nu vor regreta. Voi reveni aici, in cazul in care voi ramane din nou insarcinata! Ei sunt dovada ca suntem pe drumul cel bun la capitolul "maternitate".

Cu drag,o fosta soferita de camion ce parcurge acum drumul vietii de mamica!

(Dana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!