Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Nu ma gandeam ca o sa postez vreodata povestea nasterii mele, insa am fost prea placut impresionata de personalul medical de la Sibiu in ciuda povestilor inspaimantatoare pe care le tot citeam despre alte nasteri in spitalele din Romania si nu am putut lasa in anonimat. Gandul ca ziua cea mare se apropie ma speria fiind prima nastere.

Mi s-au rupt membranele la ora 2 in dimineata de Craciun 2020. Mare sperietura, ma aflam deja in momentul in care stiam sigur ca fetita mea va veni curand si nu mai pot da inapoi. Am plecat la Spitalul Judetean din Sibiu, in jurul orei 3 aveam deja internarea facuta si aflasem ca am dilatare 2.

Am avut parte de o moasa extraordinara (nu ii stiu nici acum numele ). Ma tinea la curent cu tot ce se intampla, imi spunea ce urmeaza sa faca, cat sunt dilatata, a stat tot timpul langa mine. In jurul orei 4 contractiile au inceput sa devina mai dese si mai dureroase, intre timp a fost chemata si doamna Doctor de garda cu o rezidenta.

Imi pare foarte rau ca nu stiu numele niciunui cadru medical de acolo (eram pe alta lume in momentele acelea). La ora 7 a venit pe lume fetita mea, fericirea din acele clipe nu poate fi exprimata in cuvinte. De vineri la ora 8 pana Duminica la externare fetita a stat cu mine in salon, cu exceptia scurtelor vizite pe care le-a avut cu neonatologul. Conditiile din spital au fost peste asteptari, eram vizitate la fiecare 3 ore pentru a fi hraniti cei mici cu formula (la mine nu a fost cazul), curatenie in fiecare dimineata iar masa era servita la aceleasi ore. Nu am nimic de reprosat. Totul de nota 10.

(Irina, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!