Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Nasterea copilului meu a fost cea mai mare bucurie din viata mea, pentru mine si sotul meu. Totul a inceput cu mici contractii, atunci am decis sa ma duc sa ma internez la Maternitatea Braila.

Dupa asteptari de cateva ore, m-au internat. Pusa la monitorizare, contractiile s-au mai redus, atunci doctorul care ma monitorizase pe parcursul sarcina a hotarat sa imi faca perfuzii cu calciu pentru a-mi provoca sarcina, apoi a ma dilata, dupa zisele lor pana seara ar fi trebuit sa nasc.

Insa nu! Dupa 3 zile jumatate au inceput adevaratele contractii. M-au dus la sala de nasteri.

Acolo totul lasa de dorit, nimeni nu te baga in seama, chiar daca urli din toti plamanii, le ceri ajutorul insa nimic! Tot ceea ce faceau asistentele si moasa, era doar sa vorbeasca despre excursii la Arsenie Boca si tocane, muraturi, care din punctul meu de vedere nu sunt normale, mai ales ca veneau la tine si iti spuneau sa nu mai tipi, ca le enervezi. De ce asa ceva?

Medicul de garda venea din cand in cand si atunci cu un chef... Pe care nu-l avea.

Din cauza durerilor, am cerut cezariana. Nu a vrut sa-mi faca, deoarece cu doua ore inainte cand venise la mine medicul, nu am ascultat cand ea vorbea, pentru ca din cauza durerilor nici nu stiam de mine si s-a suparat.

Dupa aproape 15 ore de chin, mi s-a rupt apa, mi-au facut o perfuzie, care provoca nasterea si dupa cateva minute am nascut un baiat de 3400 grame si 51 de cm, pefect sanatos, doar cu 400 de grame mai mic decat mi-au spus la eco.

Inca si la nastere din nou, mici probleme. Medicul era parca fara chef, ca si cum as fi fost o povara pentru el, m-a cusut "in scarba", asta pentru ca aveam 18 ani si eram un copil cu copil, si cand i-am zis ca sotul meu lucreaza la o fabrica unde erau multe cazul de Covid, parca s-a dezlantuit iadul, si incepuse sa-mi spuna: "Puneti masca la gura, daca stiai ca sotul tau lucreaza acolo, ai venit tu aici sa ne imbolnavesti? ".

Vorbele m-au distrus, ma simteam ca ultimul om.

Dupa cele 4 zile de spitalizare ajunsa acasa, i-am multumit lui Dumnezeu ca am scapat cu bine, insa din cauza ca m-a cusut ca pe carpe, din cauza unui fir dinauntru, acelea care se topesc mi-au făcut o rana urata, care apoi a dus la infectie, pe care ulterior am tratat-o cu ovule. Data de 24.08.2020, va ramane una speciala dar si traumatizanta.

Va mulțumesc pentru ca mi-ati ascultat povestea!

(Cristina, Braila)

118472166 925619091282615 1006701251046749062 n

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!