Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Iata cum am nascut la Maternitatea din Braila pe 17.12.2020! Era 5 dimineata cand am ajuns la spital. Inainte de a ma interna mi-au pus cateva intrebari legate de virusul Covid daca am fost in alte tari s.a.m.d. Imediat m-au internat si am ajuns la sala de nasteri cu dureri suportabile.

Eu crezand ca am apa rupta. Ei bine nu a fost asa. A venit dupa 2 ore medicul de garda, domnul doctor T. M-a consultat si in acelasi timp m-a si jignit, spunandu- mi ca am multe kg in plus. Un consult groaznic si dureros.

El ar fi trebuit sa imi fi rupt apa dar nu s-a intamplat asa! Mi-au pus o perfuzie si nici in ziua de astazi nu stiu pentru ce si cu ce era acea perfuzie.

Asistentele si moasa mi-au vorbit foarte frumos! S-a schimbat tura, alt medic caruia ii multumesc din tot sufletul pentru ca mi-a rupt intr-adevar apa la 12:30 si la ora 13 si putin am nascut! Am nascut cu moasa, tot ea m-a si "curatat" foarte bine.

Asistentele pentru bebelusi s-au comportat exemplar. In schimb domnul doctor neonatolog nu a fost chiar atat de ok. Eu neavand lapte, copilul plangea de foame si el nu vroia sa ii dea lapte praf. Copilul meu a avut o secretie destul de urat la ochisori si eu am fost nevoita sa ii cumpăr picaturi prescrise de dansul pentru ca in maternitate nu aveau. Mancarea este groaznica si putina.

Conditiile sunt asa si asa. Multumesc lui Dumnezeu ca am plecat sanatosi acasa! Din punctul meu de vedere maternitatea are foarte multe minusuri!

Multumesc!

(Georgiana, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!