Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut pe data de 28 noiembrie 2020 o fetita... In dimineata de 28 noiembrie la ora 5 au inceput durerile. Erau dureri din jumatate in jumatate de ora... Incercam sa le suport, insa deveneau tot mai dureroase... Imi era frica sa merg la spital, deoarece stiam ce ma asteapta, eu fiind la a doua sarcina si mai ales pe timpul pandemiei... Am suportat durerile pana la ora 8 dimineata, apoi am mers cu sotul la spital. La intrare trebuia facut testul Covid... Apoi o infirmiera m-a dus sus la sala de nasteri.

Ginecologul meu nu era de garda asa ca m-a controlat alt ginecolog, care era de garda atunci... Eu nu eram dilatata, doar 5 cm... Mi-au bagat perfuzie apoi au inceput adevaratele dureri. Nu puteam nici sa respir, nu aveam nici un pic de putere, fetita era mare. Am dus-o 42 de saptamani in burtica...

Pe la ora 11:15 dimineata, tot in aceeasi data, a venit micuta Alessia care cantarea 3.900 grame si 56 cm... Eram pe masa de nascut, doctorul cu asistentele tot o cantareau o verificau si am cerut sa-mi aduca fetita sa o vad insa nu au vrut... Au luat-o si au dus-o in alta parte... Atunci stiam ca ceva nu este in regula.

Doctorul ginecolog a spus ca nu imi arata fetita pana nu imi vine testul... Am inceput sa plang, vroiam sa o simt langa mine dar nu s-a putut.

Apoi m-a pus inapoi in patul de travaliu si am asteptat intinsa pe pat 2 ore. A venit domnul doctor si mi-a spus ca sunt infectata cu virus. L-am intrebat ca ce o sa se intample cu mine, eram speriata, ma gandeam tot timpul la fetita, dar doctoru nu imi dadea mai multe explicatii.

Eram distrusa plangeam... Trebuia sa plang de bucurie ca am adus pe lume un ingeras de copil, dar plangeam ca nu stiam cum este nici macar nu am vazut-o cum arata...

O asistenta m-a luat si m-a dus pe propriile mele picioare dupa o nastere grea unde toata m-am rupt. M-a dus foarte departe de unde am nascut, la Boli Infectioase. Eu nu am avut de unde lua boala aceasta, nu m-am intalnit cu nimeni, ca stiam ca trebuie sa nasc si chiar ma feream sa iau legatura cu cineva.

Apoi asistenta m-a lasat intr-o camera cu 6 paturi singura... Am intrebat unde este baia, vroiam sa fac o baie fiind plina de sange... Era in afara camerei o baie comuna dar fara dus, o baie unde mergeau si oamenii care erau infectati si capatau aer la tuburi de oxigen... Imi era foarte frica... Ma stergeam doar cu servetele umede nu aveam cum sa ma spal... Si asa am asteptat timp de o saptamana sa vina un ginecolog la mine... Nu m-a verificat nimeni daca sunt bine, au uitat de mine...

Am cerut la asistentele de la Boli Infectioase sa imi cheme un ginecolog... Nimeni nimic. Am sunat la Ginecologia spitalului si am cerut, pentru ca aveam dureri de burta. Mi-au spus ca mint, ca medicii merg in fiecare dimineata la control, ei semnau ca au fost si la mine, dar in realitate nu venea nimeni. Sunam zilnic la nou nascuti sa vad daca copilului meu ii e bine, daca mananca... Vroiam sa o vad. Insa nu era voie. Laptele meu il aruncam, o hraneau cu lapte praf. Era un calvar pentru mine. Plangeam continuu.

Nimeni nu imi facea nici macar un tratament, daca totusi aveam virusul... Stateam singura in camera aia. Apoi, in dimineata de Joi am sunat iar la Nou Nascuti sa vad ce face copilul meu... Si asistenta de acolo m-a intrebat daca sunt gata de plecarea, ca fetita ii pregatita... Doamne, cand am auzit, am inceput sa plang si le ceream sa imi trimita ele un ginecolog. M-a intrebat unde sunt... Am deschis usa salonului si am citit de pe usa si mi-au trimis ginecologul, nu imi venea sa cred ca, in sfarsit o sa plec acasa...

Datorita fetitei mele eu am reusit sa mergem acasa... A fost o experienta foarte urata trebuia sa fie cea mai frumoasa. Insa doctorii si virusul acesta au transformat-o in una cu amintiri neplacute...

Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine copilul meu este un copil fericit, creste.... Dar mami nu o sa uite niciodata prin ce a trecut...

(Simona, Bistrita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!