Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Alina si am nascut in 2007 un baietel minunat la maternitatea din Braila, am nascut normal dupa aproximativ 17 ore de travaliu timp in care am fost bagata intr-un salon de septice pentru ca mi se rupsese apa cu vreo 6 ore inainte de a decide sa chem ambulanta, ajunsa la Maternitate dupa ce ti se iau datele personale practic nimeni nu mai te baga in seama efectiv devii invizibil.

In tot acest timp am incercat sa fiu curajoasa, sa nu tip, sa nu ma trag de par, sa indur totul cu voiosie si sa dovedesc ca “unele” mamici sunt exagerate. Din pacate, am esuat la cateva ore de travaliu si nimeni sa ma ajute sau sa imi indice cumva ce sa fac.

Am inceput sa plang, sa ma trag de par si sa tip. La mai bine de 10 ore de travaliu, deja eram in chinuri groaznice si singurele indicatii primite de la infirmiere sunt ,,Ce ti-a placut sa te f..i ? Acum indura“.

Spre dimineata, dupa aproximativ 15 ore de travaliu, sotul a venit in Maternitate si a inceput sa imparta cu bani in stanga si in dreapta si brusc toate au devenit educate si amabile. In mai putin de doua ore Bebelul a iesit, evident cu epidurala si cu rupere vaginului, hemoragie etc.

Copilul a fost dus la incubator, evident s-a zbatut saracul 17 ore si ca sa il hranesc, ti se permitea fix 20 de minute, timp in care efectiv tremuri de frica, pentru ca nimeni nu iti explica nimic.

Toate astea au trecut, baiatul meu este sanatos si eu am ramas cu o amintire teribila in Maternitatea din Braila, unde esti sau erai bagat in seama doar daca imparti cu banii.

(Alina, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!