Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am nascut in anul 2012 la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu dl doctor Neagu Aurel.

Prima data cind m-am intalnit cu dl doctor am fost un pic dezamagita , datorita virstei , am ezitat, apoi incet incet cu calm am inteles toate detaliile despre nastere.

Am facut tot setul de analiza in Craiova , apoi le-am repetat in Drobeta Turnu Severin , totul era ok ...

Asteptam cu nerabdare ziua Z, am fost in oras si am cumparat tot ce era necesar, cind am fost prima data in spital am avut un soc , conditiile erau din secolul XIV-XV mobilier vechi , ziduri cazute si un miros de dugheana ...

Nu stiu cum lucrau acolo asistenta si doctori pacienti ...(spitalul functiona intr-un fosta cazarma militara germana ) totul era un dezastru , am fost condusa intr-un salon in care pica tencuiala in pat si misunau gindacii pe jos...ultima data cind se spalase cu dezinfectant era in secolul trecut .

Personalul destul de amabil ,si se multumea cu orice ...nasterea a decurs optim fetita a fost ok , dar am ramas marcata de conditiile din spital in anul 2012 .Un spital in care trebuie sa dai din buzunar de cind intri pina iesi (am platit inclusiv moasa care a tinut copilul )m-am simtit parasita de sistem , sunt fericita ca totul este ok si copilul sanatos . ( Maria, Drobeta Turnu Severin)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!