Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Incep prin a va spune ca am 2 copii minunati. O fetita de 5 ani si un bebe de 8 luni. Ambele nasteri au avut loc la Maternitatea din Bacau cu doamna doctor Zoican Gabriela,un Om cu adevarat mare.

Prima sarcina "a mers ca pe roate",a durat 40 de saptamani si 3 zile .

Mi-am dat seama ca sunt insarcinata inca din a doua a saptamana de sarcina deoarece aveam "o pofta" nebuna de lamaie si-mi era greata din orice. Aceasta"stare de bine" a durat patru luni,luni in care am datjos 6 kilograme. Dupa cele 4 luni totul a decurs frumos,usor,normal,pe placulmeu cum s-ar spune. In data de7 iulie m-am prezentat la Maternitate cu bagajul in manuta si sotul de brat deoarece mandra mea nu dadea nici un semn ca vrea "sa iasa"/La ora 10 a venit doctorita,m-a verificat simi-a zis "draga mea,te internez iar daca pana miercuri nu vedem nicio miscare provocam nasterea". Eu m-am suparat asa de tare ca m-a inernat incat pe la 15 m-au luat contractiile din 3 in 3 minute. Mi-am sunat sotul,a venit la mine la spital, ne-am pupacit, am "bocit" de frica iar pe la orele 18.30 asistenta mi-a facut bagajul catre sala de nasteri.

Acolo,asistenta a sunat-o pe doctorita, mi-a facut nu stiu ce injectii de dilatare iar pe la 20 a venit doctorita sa ma vada. Ea mi-a rupt membranele iar la ora 22.25 am nascut-o pe cea mare, dupa 2 ore de travaliu. Pot spune ca ne-a indragostit pe loc.

A doua sarcina a fost un pic buclucasa. La fel,mi-am dat seama ca sunt insarcinata imediat si asta deoarece oboseam foarte repede,eu stand la etajul patru nu eram in stare sa urc nici pana la doi fara sa gafai dar pana la patru. Greturi am avut si cu bebe doi dar ceva mai puternice dar perioadaa fost mai scurta. Sarcina a fost mai dificila deoarece nu avea stare bebe, daca la prima abia o simteam, bebe doi nu statea deloc, intr-una "bata,bata", burta mea facea in toate felurile.

Toata sarcina am fost obosita, daca era dupa mine as fi dormit 24 din 24. Aceasta sarcina a durat 40 de saptamani iar primele semne au inceput sa apara din saptamana 39. Tin minte ca intr-o joi dimineata "mi-a cazut burta:",puteam in sfarsit sa respir,ma puteam misca,chiar puteam sa sar scarile, ooo ce fericire, sambata mi-a cazut dopul si mi-am zis :"gata o sa nasc" dar nu a fost asa.

Timp de o saptamana am avut contractii in fiecare seara iar duminica pe la 14 a inceput sa ma doara un pic spatele, apoi burtica, apoi o durere continua, pe la ora 17 durerea s-a aprofundat iar la 19 am ajuns la spital. Doamna doctor era de garda, m-a luat in primire, mi-a rupt membranele iar la 19.45 am nascut un baietel minunat de 3600g si 54cm. Precizez ca fetita a avut 3400g si 53cm. O recomand cu incredere pe Doamna Doctor Zoican Gabriela. Sarcina usoara tuturor. (Ana P.)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!