MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Asta se intampla in 1987 cand am nascut-o pe fiica mea cea mare Sandra. Era ianuarie si la ecografia pe care o facusem in vara, mi se spusese ca fatul o sa se nasca pelvian iar perioada va fi intre 9 - 11 ianuarie. Drept urmare pe data de 8 m-am internat si mi s-a spus ca pe 10 dimineata mi se va face cezariana din cauza pozitiei copilului. 

Eu sincer nu prea vroiam, imi doream o nastere pe cale naturala. Dar asta era. Norocul meu a fost ca pe 9 ianurie pe la ora 24 mi s-a rupt apa. Totul cica era "aranjat" ca daca se intampla ceva, sa anunt medicul de garda care o va anunta la randul lui pe D-na Doctor. 


M-au trimis in sala de travaliu sa astept venirea medicului. Si am asteptat pana la ora 9 nebagata in seama de nimeni trecandu-ma valuri de caldura urmate de un frig ingrozitor (desi era iarna, mai lasasera si un geam larg deschis).

Cand am vazut ca inca nu apare nimeni dupa 9 ore, am rugat o colega din salonul unde fusesem internata si venise sa vada ce se intampla cu mine, sa o caute pe doctorita care a venit foarte relaxata ca si cum nu ar fi lipsit decat 1 minut.

Si s-au pus ea si cu moasele pe mine sa impinga copilul sa iasa. Ce dureri... noroc ca se uita repede ca altfel nu ai mai face un alt copil. Oricum a iesit intreaga si sanatoasa, noroc ca era micuta 2,5 kg ca pelvian cum si-a facut iesirea in lume daca era si mai grasuta.......

Si toate acestea din cauza parintilor care il cunosteau pe Dinu Sararu a carei fiica nascuse cu cateva zile inainte cu distinsa D-na. Doctor.

Asa ca la cealalta fiica nu am ascultat decat de mine si in noiembrie 1988 am nascut-o pe cealalta fiica Bianca la Pantelimon cu Domnul doctor Iliescu care acum este seful Sectiei de Obstretica si Ginecologie de la Medlife, un om deosebit cu care eu doream si prima oara sa nasc.

Dar si cea de-a doua fata tot pelvian a iesit, dar cand au inceput durerile Domnul Doctor mi-a ciupit putin din placenta ca de abia am ajuns pe masa si copilul a si iesit. Deci cel mai bine este pentru cele care pot - sa nasca natural, chiar daca se lovesc nepasarea unor doctori. Cam asta a fost povestea mea. Va multumesc!

(Manina, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste