travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Pentru orice femeie, sarcina este o perioada aparte in viata ei...De la primele doua liniute ce se ivesc pe testul de sarcina si pana la aducerea pe lume a unei mici minunatii. Am trait si eu toate aceste lucruri...fiica mea a "venit" pe neasteptate, cand nu credeam ca mai este posibil.


Mai mult, a rezistat acolo cuminte in burtica mea, atunci cand eu faceam efort nestiind ce va sa vie. Bineinteles ca au existat si urmari: sarcina s-a "deplasat" usor (cam asta a fost explicatia medicului), fiind avertizata ca voi sangera mult la nastere.

Am urmat indrumarile medicului si am asteptat sa treaca timpul. Cand mai aveam putin si nasteam, medicul care ma avusese in grija a trebuit sa plece la un congres in afara tarii. Nu m-am descurajat, si in ciuda tuturor celor care ma sfatuiau sa gasesc pe alcineva, am decis ca voi naste cu cine se va nimeri atunci. Si am avut noroc...In ziua respectiva, eram singura acasa si am observat ca mi se rupsese apa, dar dureri nu aveam deloc!

Foarte calma, am sunat la Salvare, am vorbit cu operatoarea si i-am dat adresa. Aceasta m-a intrebat si pentru cine solicit ambulanta si mare i-a fost mirarea auzind ca pentru mine. Ba chiar am ras amandoua, atunci cand i-am zis ca deocamdata sunt calma,insa "scandalul" urma sa inceapa..  

In fine, am ajuns la maternitate cu apa rupta, dar fara dilatatie. Asistentele mi-au zis ca voi naste a doua zi si pe "uscat"; insa mi-au facut niste injectii ca sa mi se dilate colul. Plus ca am avut noroc si cu dl.doctor Nicolescu, un om special care a stiut sa aibe grija de mine, desi era prima oara cand ma vedea.

Dupa trei ore, o tineam in brate pe micuta Andreea si eram cea mai fericita mamica din lume. A primit nota 10 la nastere,avand 3500 gr si 52 de cm, deci era un copil perfect normal. In ciuda faptului ca am sangerat mult dupa ce am nascut, mi-am revenit rapid si dupa trei zile paraseam spitalul cu fetita mea.

(Mihaela, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!