MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Salutare! Pentru inceput a inceput travaliul acasa pe data de 2.06. Aveam contractii foarte puternice cam la 5 minute. Neavand contractii aproape deloc de-alungul sarcinii mi s-au parut destul de violente. La ora 9 dimineata pe 3.06 mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe domnul doctor.


Aveam emotii asa mari. Acesta m-a invitat cat mai urgent sa ma prezint la spital. Am luat dosarul pregatit cu toate ecografiile, analizele efectuate de-alungul sarcinii, bagajelul pregatit cu cele necesare mie si lui bebe si trusa de epidurala pe care mi-o achizitionasem de la farmacie iar apoi am pornit spre spital.

Acolo a urmat un control si o ecografie dupa care medicul m-a internat in spital pentru ca intrasem in travaliu. Am stat cam 24 de ore cu contractii foarte dureroase. Mai venea cate o asistenta si il asculta pe bebe din cand in cand cu palnia.

Apoi a doua zi eram terminata de dureri insa pana nu i-a dat sotul meu onorariu medicului acesta nu m-a bagat in sala de nasteri.

Stiam de la alte cunostinte ca onorariu se da dupa insa...M-am simtit foarte,foarte umilita de parca nu i-as fi dat medicului cate ceva la fiecare consultatie din sarcina. In fine m-a bagat in sala de nasteri acolo alte dureri.

Asistentele, moasa ma pregateau sa nasc, ma dezinfectau, ma mai tineau si de mana vazandu-ma ca sufar atata. Urma sa fac si anestezie epidurala. Medicul mi-a spus sa ii bag medicului anestezist 100 lei daca vreau sa mi-o efectueze. A urmat anestezia,s-au mai potolit durerile iar apoi medicul impreuna cu moasa ma ghidau cum sa imping.

Am nascut intr-un final pe cale naturala la ora 13:30 un baietel foarte frumusel. Mi l-a aratat asistenta si mami l-a pupat dulce. Era foarte vanat semn ca suferise si el destul. A luat nota 9 scor Apgar.

Medicul m-a cusut pentru ca am avut o epiziotomie de toata frumusetea. Nu am avut voie sa stau in fund 2 saptamani iar operatia s-a vindecat total dupa mine de-abia peste un an adica nu am mai avut deloc disconfort sa stau in sezut.

Apoi asistenta m-a dus in salon. Mai tarziu l-am luat pe bebe in salon cu mine si am inceput sa il pun la san, sa am grija sa-i schimb pampersul. In fiecare seara asistenta venea sa-i faca baita lui Adita.

Cat am mai stat in spital a venit si tati si nasa sa-l vada pe bebita. Medicul m-a sfatuit sa stau mai mult in spital pentru ca sangeram destul de mult in urma epiziotomiei, am pierdut destul sange atunci. Bebe vroia mult laptic,eu nu prea aveam asa mult san si ii mai dadea supliment de lapte praf daca ii bagam in buzunar asistentei 10 lei.

Dupa 3 zile am venit acasa si am intrat in rutina. Au urmat nopti nedormite insa acum bebe s-a marit si a meritat tot efortul peripetiile prin care am trecut. Ii multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi, o familie fericita.

Multumim si dvs ca ne-ati citit povestea!

(Maria, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!