MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Experienta mea in privinta nasterii a fost una urata. Sotul m-a adus la spital cand mi s-a rupt apa si aveam dureri mari. Am fost lasata sa ma chinui sa nasc, 8 ore, fara ca vreun doctor sa intervina.

A fost groaznic, cand ma gandesc la ce dureri am avut iar asistentele doar ma priveau cum ma chinui. Pana la urma au chemat doctorul si am adus pe lume o fetita sanatoasa.

Am nascut normal desi l-am rugat pe doctor sa imi faca cezariana. Dupa ce am nascut, am fost dusa la salon, unde erau internate mai multe mamici.

Imi amintesc ca personalul de aici, nu facea nimic pana nu ii strecurai vreo bancnota. Toate femeile care au nascut la spitalul constantean, stiu deja de mizeria si neprofesionalismul asistentelor de aici.

In plus, lenjeria nu era curata iar mancarea lasa de dorit. Imi amintesc ca bebelusii erau lasati sa tipe si nu ne anuntau sa ne ocupam de ei.

Noroc ca nu au fost complicatii si am plecat repede de acolo, ca altfel nu stiu ce ma faceam. Le sfatuiesc pe mamicile care trebuie sa nasca sa fuga de acest spital.

(Beatrice, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!