MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Aveam 26 de ani, cand am devenit mama. Sarcina a venit tarziu, in momentul in care nu mai speram acest lucru, din cauza unei intreruperi de sarcina, pe care o facusem la 20 de ani.

Cu toate acestea, minunea s-a intamplat. In aceasta perioada, am fost atenta la alimentatie si am facut multe plimbari pe jos. Am ales sa nasc cu doctorul Octavian Raica, un om deosebit, care m-a tinut sub supraveghere pe toata durata sarcinii. Aveam 38 de saptamani, cand intr-o seara, am simtit ca mi s-a rupt apa.

Mi-am facut imediat bagajul, mi-am luat sotul si am plecat spre spital, dar inainte l-am anuntat pe doctorul Raica, ca mi s-a declansat nasterea.

Aveam mari emotii si imi era frica ca nasc, pana ajung la spital. Dar doctorul mi-a spus ca la prima nastere travaliul dureaza aproximativ 12 ore dar eu nu si pace, daca nasc in masina.

Pe la ora 7 dimineata, am inceput sa simt contractiile alea groaznice. Intre timp aparuse si doctorul Raica si am fost urcata pe masa. Ma punea sa imping, dar eu nestiind cum sa imping ma fortam si nu puteam. Impingeam o data si apoi lesinam (eu pe toata perioada sarcinii nu am putut sa stau pe spate pentru ca am avut sindrom cav: placenta apasa pe vena cava si nu mai oxigena inima si creierul si de aceea lesinam cand statem pe spate).

Imi reveneam, impingeam o data si apoi lesinam din nou. S-au chinuit asa cu mine pana cand a venit pe lume printul meu, un grasun de 4 kg.

Am numai cuvinte de lauda pentru personalul din spital, desi am auzit de experiente foarte neplacute cu doctorii si asistentele de aici. Se pare ca, norocul meu a fost ca, eram o ruda a unui prieten bun de familie a doctorului ginecolog. Am nascut normal si destul de repede, motiv pentru care ii multumesc lui Dumnezeu.

(Reveica, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!