Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Experienta nasterii a fost pentru mine ceva special. Cu toate ca am nascut intr-un oras mic, la o maternitate de stat, pot sa spun ca am fost foate multumita de conditiile existente. In perioada travaliului, medicul care mi-a supravegheat sarcina si totodata cel cu care am si nascut, m-a monitorizat mereu desi nu era de serviciu.

Au existat si asistente care au stat langa mine non-stop, s-au comportat frumos cu mine fara sa tipe sau sa astepte sa le dau ceva. Dupa ce am nascut(nastere naturala), cele 2 ore in care trebuia sa stau treaza, personalul medical a fost langa mine, tinandu-mi companie pentru ca astfel timpul sa treaca mai usor.

Dupa aceea am fost dusa in camera si lasata sa ma odihnesc in voie. Bebelusul mi-a fost adus abia dimineata cand m-am trezit (desi eu nascusem seara iar in camera mea era dotata si cu patut pentru bebe).

Am stat cinzi zile internata in spital deoarece am prins si weekend-ul la mijloc si mentionez ca in toate zilele, bebelusul mi-a fost schimbat de cate ori era nevoie, imbaiat in fiecare zi iar lapticul era mereu clad si adus la fiecare din 2.5 ore.

Mai mult in primele 2 zile de la nastere nu am avut voie sa merg singura la baie, am fost insotita de personalul medical deoarece mi s-a spus ca puteam sa ametesc si sa cad.

Doctorul cu care am nascut cat si doctorul care era de garda (in zile cat am stat in spital), m-au vizitat mereu, consultandu-ma si intrebandu-ma daca sunt probleme. La fel s-a intamplat si cu doctorul neonatolog al copilasului meu.

De acasa nu am avut voie decat cu pampersi pentru bebelusi (scutece, laptic si medicamente a primit de spital), lucruri care tineau de igiena mea si mancare pentru mine.

In camera nu se primeau vizitatori, in schimb noi mamele puteam sa mergem in sala de asteptare si sa vorbim cu rudele.

Desi era iarna si foarte frig afara, in camera era destul de cald. In afara de doua paturi si doua patuturi, camera era dotata cu masa de infasat, Tv, frigider, dulap, masa si chiuveta. Se facea curat zilnic si se dezinfecta.

Daca ar fi sa mai nasc inca odata, nu as schimba nimic si as opta pentru aceeasi maternitate.

(Ana, Onesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!