travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut la cabana, în munti.Mi-am dorit mereu sa fiu diferita de ceilalti, prin ceea ce gândesc, prin ceea ce spun, prin felul cum ma port, de aceea când sotul a propus sa ne petrecem revelionul la o cabana în muntii, cu prietenii nostri doctori, am acceptat, desi se apropia sa nasc. Iarna îsi asternuse cu generozitate pleurile imaculate peste paduri, drumuri si creste.

Privelistea era din Alba ca Zapada. Stiam ca baiatul meu va fi mereu îndragostit e munte si de natura.În semineu focul ne povestea cald, raspândind miros de brad în încapere, în departare se auzeau lupii urlând. La cumpana dintre ani au început durerile. Nu a mai fost timp de telefoane si de salvare, am nascut în cabana cu prietenii emotiona si în jurul nostru. În zori a aterizat elicopterul care ne-a dus la spital. De-atunci mergem în fiecare an cu baietelul nostru, la cabana ascunsa între munti.( Elena, Drajna de Sus)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!