MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Pe parcursul celor 9 luni nu am avut nici o problema. Am facut toate analizele care mi s-au cerut, consultatii, ecografii. Dar nasterea a fost ingrozitoare.

Desi mai aveam o nastere cea de-a doua nastere imi trezeste si acum cosmaruri. Mi s-au rupt membranele Sambata dimineata la ora 3.00 si am nascut tocmai Luni la ora 13.00.

A fost ingrozitor. Eram foarte slaba si aveam bazinul mic. Si asta a dus la chinuri groaznice. Nu i-au interesat de mine. Am prins week-end-ul in spital si nu s-a uitat nimeni la mine in ciuda rugamintilor ca dau cat o fi numai sa mi se faca cezariana.

Am nascut copilul cu cianoza. Dupa 3 ani a inceput calvarul meu. Am aflat ca are copilul autism. De atunci duc o mare lupta cu mine si imi reprosez ca nu am mers intr-o maternitate din Bucuresti sa nasc desi stiam ce se petrece la Giurgiu.

(Virginia, Giurgiu)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!