Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Sunt o mamica fericita :) Dupa o sarcina minunata, fara nici o zi in care sa ma simt rau, copilul meu scump a decis ca e momentul sa imi ofere zambetul lui minunat. Intr-o seara pe la orele 22:00 au inceput contractiile, destul de usoare si la intervale de 30 minute...

Am tinut-o asa pana la 2:00 si apoi s-au intensificat, dar am facut o baie, m-am relaxat si am pornit spre spital la ora 5:00.

Acolo a stat langa mine aproape permanent o moasa caruia ii voi ramane vesnic recunoscatoare pentru ca m-a sustinut moral si m-a incurajat tot timpul travaliului. Medicul a venit si m-a vazut prima data la ora 7:00 si cu ajutorul lui la ora 9:20 (intr-o zi minunata de iulie) am nascut natural un baietel sanatos, de 3,500 gr.

Trebuie sa mentionez ca datorita moasei si medicului, cele 4 ore de travaliu mi s-au parut ca au trecut foarte repede, iar durerile nu au fost atat de intense pe cat ma asteptam (cred ca am avut dureri de dinti mai insuportabile :) ), si cu ajutorul si indicatiile lor am nascut in mai putin de 20 minute.

Eu consider ca e foarte important sa ai incredere in medicul tau, pentru ca experienta nasterii sa fie una placuta. Baietelul meu are acum 10 luni, noi suntem niste parinti binecuvantati cu un copil minunat, iar sarcina si nasterea au fost niste momente speciale in viata mea.......sunt o mamica fericita!

(Anca, Cluj-Napoca)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!