MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe 12.08 a venit pe lume fetita mea! La ora 15:05 Nicoleta a patruns in viata noastra, a mea si a sotului meu. La nastere comoara noastra a cantarit 3,2 kg si a avut 56 de cm. Totul a inceput Duminica la amiaza, undeva la ora 12:05. Tin minte pentru ca a fost cu adevarat ceva nou pentru mine. Am inceput sa simt mici contractii. Atunci mi-am dat seama ca urmeaza sa aduc pe lume minunea din burtica mea.

Sotul meu era cu mine. Am luat o foaie de hartie si am inceput sa scriu intervalul contractiilor si durata lor. Nu stiam ce va urma in urmatoarele ore. Imi doream sa nu dureze mult travaliul. A urmat noaptea de Duminica spre Luni,extrem de lunga si fara sa inchidem un ochi, atat eu cat si sotul meu.

Membranele nu mi s-au rupt. Ei bine, a doua zi de dimineata mi-am sunat medicul si am mers la clinica. Era ziua decisiva. :) Speram sa nasc cat mai repede. Din pacate nu a fost asa. Eu cu fiica mea, am facut echipa si asa ca la 15:05 pitica mea a salutat lumea! :) A fost epuizant, atat pt mine, cat si pentru sotul meu si pentru fiica mea. Rezultatul insa e uimitor.

E drept ca fiind la prima nastere nu am stiut exact cum trebuie sa fie miscarea de a "impinge". Asa ca timp de cateva ore m-am cam chinuit. E drept si pentru faptul ca moasa si medicul imi spuneau sa imping, insa eu simteam ca nu e momentul potrivit.

Epuizata dupa o noapte lunga simteam ca-mi vine sa dorm. Si totusi, stiam ca trebuie sa-mi cunosc in ziua de Luni, 12.08.2013, fiica. Asa ca hotarata, le-am spus moasei si medicului ca voi impinge cand simt eu. Zis si facut. In cateva minute pitica mea era deja cu mine. :)

Am avut momente cand imi doream sa mi se administreze aproape orice, ca sa scap de durere. Mentionez ca am nascut pe cale naturala, fara epidurala. Stiam dinainte ca nu vreau sa mi se administreze nici un fel de medicament care ar putea sa aiba urmari asupra mea si asupra piticei mele. Pentru ca da, epidurala te cam da peste cap, plus ca piticul nu e la fel de vioi.

Am reusit sa trec cu bine peste momentul nasterii si sa ma bucur de fiecare zi alaturi de fiica mea, Nicoleta, care e o minunatie de fata, vioaie, povestitoare si incredibil de frumoasa!

Mentionez ca am nascut la Clinica Stanca din Cluj-Napoca. :)

(Aura, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste