Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Otilia Maria a venit pe lume in data de 15 ianuarie 2013. Am avut ceva peripetii in ziua respectiva pentru ca nu se anunta venirea ei cu nimic, ba chiar la ultimul ecograf de pe 8 ianuarie doctorita mi-a spus ca cel mai probabil se va naste pe 2-3 februarie.

Eram singura acasa pentru ca sotul era la munca si cand am simtit ca a venit momentul mi-am dat seama ca nu pot chema salvarea pentru ca aveam blocata cheia in usa. Am tras o sperietura mica dar sotul meu a venit la timp si imediat am plecat cu salvarea catre spital.

Am nascut foarte usor si repede pe cale naturala. Medicii si asistentele au fost de nota 10 dar pacat ca aparatura din sala de nasteri lasa de dorit.

In afara de o butelie de oxigen de la care mi s-a dat un furtunas sa mi-l tin la nas "ca relaxeaza" si acel scaun special de ginecologie nimic altceva nu te ducea cu gandul ca acolo este o sala de nasteri sau macar un spital.

In spital am stat aproape 6 zile din cauza faptului ca nu faceau externari Sambata (eu ajungand acolo intr-o Marti) dar norocul a fost ca am prins un loc in rezerva si am avut parte de conditii mult mai bune decat ceea ce oferea spitalul in mod normal.

Daca in camerele normale stateau cate 6 mamici si isi puteau vedea copiii doar la 3 ore stand pe un scaun langa patuturile lor, aici eram 3 mamici cu bebeii in patuturi langa noi si ne puteam ocupa exact asa cum dorea fiecare de baita, de ora mesei si asa mai departe.

Am avut si neplaceri legate de faptul ca eu personal nu am putut alapta in primele zile si mergeam la asistente sa iau supliment sa am cu ce hrani copilul si am fost intampinata de multe ori cu fete acre " ce? iar ai venit? doar ti-am dat acum cateva ore!" ...Dar am plecat pana la urma si din spital, nu am mai avut nici un fel de problema de sanatate si ne-am dezvoltat perfect.

Acum Otilia Maria are 1 an si 5 luni, 76 de cm inaltime si 13 kg. O fetita perfecta!

(Nico, Tulcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!