travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Ma bucur ca am gasit un site pe care noi mamicile ne putem povesti experientele nasterii, deoarece sunt multe mamici, viitoare mamici, care cu siguranta sunt interesate de aceste articole.

Eu sunt o mamica de 2 baieti. Diferenta dintre cei doi baieti ai mei este de 1an.

Primul a venit programat, al doilea ne-a luat prin suprindere, ca sa zic asa. Primul baiat Stefan, a venit dupa luni si luni de incercari. Si ca sa nu patiti ca mine, va recomand ca inainte sa ramaneti gravida sa folositi teste de ovulatie, caci acestea va arata cu exactitate ziua cand aveti ovulatie maxima si cand puteti ramane sigur gravida.

Eu am descoperit cam tarziu ca exista asemenea teste de ovulatie. Am nascut normal, pe cale naturala, baietasul era cam mic amarat, insa l-am iubit si l-am ingrijit cum nu se poate mai bine. Am nascut la Spitalul Principal din Medias, cu domnul doctor Truta Mircea.

Apoi dupa nici un an, a aparut al doilea, care era mai solid si nazdravan, energic. Tot pe cale naturala. Iar acum ne bucuram ca sunt doi. Caci nu sunt singuri, se au unul pe celalalt.

Se joaca impreuna, cresc impreuna. Si ca un sfat viitoarelor mamici: sa aveti cel putin doi copilasi, caci conteaza foarte mult ca atunci cand noi nu mai suntem, sa aiba si ei pe cineva.

V-am pupat cu drag!

(Juliana, Sibiu)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!