travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Sunt mama a doi copii, un baiat si o fata. Pe ambii i-am nascut natural. Medicul mi-a spus ca nu e cazul de cezariana. Dupa ce iti vezi copilul si il strangi in brate, uiti de travaliul prin care ai trecut. Am nascut la spitalul Elena Doamna din Iasi.

O neliniste te cuprinde inainte de nastere, mai ales la primul copil, caci nu stii cum va fi nasterea si alta neliniste apare dupa nastere, caci nu stii cum te vei descurca cu un copil, daca vei sti ce sa faci.

Dar, pana la urma te descurci, cu sau fara ajutor. Chiar si numai privindu-ti copilul, parca ti se incarca bateriile, parca uiti de griji si necazuri. Nu poate fi nimic mai frumos, decat sa auzi copilul cum iti spune: "mama", sa vezi cum creste si sa te bucuri de el. Va doresc sa aveti copii si sa fie sanatosi. ( Ecaterina, sat Tomesti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!