Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Suntem fericitii parinti ai unei fetite minunate, care a venit pe lume acum 1 an si 2 luni la Maternitatea D. Cantacuzino din Bucuresti. Doamna dr. Dima Anne Marie ne-a asistat pe toata perioada sarcinii si la nasterea naturala.

Fetita s-ar fi grabit sa vina la 36 de saptamani, intrucat era maricica, colul era subtire si eu am stat foarte mult in picioare pana prin luna a 7 a, asadar am stat internata 1 saptamana.

Cum ne-a dat drumul, a doua seara mi s-a rupt apa pe la 1 noaptea. Pe la 3 eram la spital si la 8:30 am nascut natural, fara epidurala. Am nascut destul de repede si usor si am fost relaxata stiind ca ma asista doamna doctor Dima.

Aveam incredere in dansa intrucat am vazut ca este meticuloasa si perfectionista in meseria dansei. Totul a decurs bine si acum ne pregatim pentru a doua tura :)

Singurul lucru care m-a suparat dupa aceea, referitor la maternitate este ca aveam putine rezerve in care sa poti sta cu bebe in camera si, fiind ocupate, eu nu am beneficiat de acest avantaj in cele 5 zile de internare (am nascut joi dimineata si in ultimele 2 zile din saptamana nu se fac externari).

Asadar, laptele mi-a venit gramada, fetita era imbuibata cu biberon pana sa vin eu si dormea bustean, si uite asa m-am chinuit aproape 2 luni acasa cu lactatia si cu fetita care nu mai vroia san, ci biberon (pentru ca era foarte mancacioasa, nu mai avea rabdare sa traga la san) Doamne ajuta ca la turele urmatoare sa nu mai patesc la fel!

(Lavinia, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!