travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intr-o dimineata m-am trezit prelingandu-se ceva lichid pe picior. Am sunat medicul i-am spus ce mi se intampla, mi-a spus sa ma prezint la Maternitate. Am facut un dus si m-am dus, acolo mi s-a facut TNS si nu aveam nici o contractie.

Cand ajunge domana doctor imi face un tuseu vaginal si hopa dilatatie 2 cm. Decide ca nu are rost sa ma mai duc acasa si asa am fost internata.

Am stat singura intr-un salon. Din cand in cand veneau sa ma mai duca sa vada ce dilatatie am si daca imi este bine. Ulterior am fost vazuta de alti medici in decursul zilei, doamna lasase vorba sa vina cand ajung la o anumita dilatatie.

De-abia seara a sosit momentul cand simteam apasarea pe fund, a sosit momentul nasterii. Doamna Musetescu a fost prezenta alaturi de mine si m-a sustinut pe tot parcursul nasterii naturale. Dupa nastere m-a vizitat la salon si am putut apela la dansa si ulterior cu diverse probleme cu cel mic. Mancare super buna si super conditii, preturi decente.

(Geanina, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!