travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dupa o sarcina neasteptata dar binevenita, in care 9 luni de zile am avut greturi in fiecare zi...a venit si momentul inevitabil.

Imi era foarte frica sa nasc, dar deja spre sfarsitul sarcinii simteam ca nu mai am rabdare, ca vreau sa-mi cunosc puiul si sa scap de greutatea pantecului, de urinarile frecvente si de insomnii.

La Spitalul Universitar Bucuresti am cunoscut-o pe doamna doctor Mirela Grigoras, o persoana foarte comunicativa, sufletista si implicata, care pune suflet la fiecare nastere, si care chiar daca are un volum mare de paciente, le trateaza cu acelasi respect si cu aceeasi grija.

S-a intamplat pe 18 ianuarie, am nascut natural, travaliul cu nasterea au durat de la 23.00 pana la 2.50. Doamna doctor a stat mereu langa mine, la fel si moasa, m-a invatat cum sa respir, cum sa imping, mi-a aratat fetita :) apoi m-a cusut si in cateva ore puteam sa merg, sa urinez fara durere. A fost o experienta memorabila, de care imi aduc aminte cu placere. E adevarat ca durerea se uita, dar bucuria care umple sufletul unei mamici e inegalabila!

(Victoria, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!