travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intr-o dimineata pe la ora 8 intr-o zi de 1 iulie m-am dus la spital la un control de rutina (aveam 39 de saptamani), si spre uimirea doctora imi zice sa raman sa ma internez pentru ca voi naste.

Eu nu eram pregatita cu absolut nimic, eram singura, sotul nu era in Bucuresti. Pe la ora 12 am intrat in salonul unde iti monitoriza bebelusul.

La ora 14 au inceput contractiile care au durat dupa mine destul de mult (dar aflu ca am nascut cel mai repede dintre mamicile care erau in maternitate cu o zi inaintea mea) si la ora 17.20 a venit pe lume printesa mea, o fetita de 3.350 gr, pe cale naturala, fara epidurala sau altceva.

Personalul medical m-a ajutat foarte mult, dandu-mi indicatii ce trebuie sa fac. Doamna doctor s-a comportat exemplar. Totul a fost rapid. Acum fetita mea are 4 ani, e sanatoasa si isteata.

(Elis, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!