travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Data probabila a nasterii celei de-a doua comori din familia noastra coincidea cu ziua mea de nastere 05.07, insa n-a fost asa, bebe a mai stat o zi...

Intr-o Duminica frumoasa de Iulie, pe la orele 15:00, am mers cu sotul meu si cu niste verisori din Bucuresti, noi fiind pitesteni, la Spitalul Sanador sa-l vedem pe bebe!

Medicul care imi urmarise sarcina era in concediu, cand a fost sunat de medicul de garda se intorcea de la mare...

Am ajuns la spital, mi-au facut control, apoi internarea, am achitat contravaloarea serviciilor, m-au dus in camera, ceva de vis, conditii de 5 stele, nu se compara cu spitalele de stat!

Mi-au monitorizat contractiile, din cand in cand verificau dilatatia, pe la ora 19:00 a ajuns si medicul meu, un tip super ok, un adevarat profesionist, care mi-a schimbat parerea despre experienta nasterii... mi-au facut anestezia peridurala, m-au "cocolosit", tot personalul s-a purtat impecabil, la ora 21:30 m-au dus in sala de nasteri, iar la ora 21:52 aparea micul print, un brunetel de 3,6 kg si 52 cm, care a luat nota 10 la nastere... a fost o experienta placuta pe care as repeta-o inca de 10 ori!

(Virginia, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!