MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Eu am nascut pentru prima data acum 4 ani si jumatate iar a 2 a oara pe 13.01.2013. Ambele nasteri au fost naturale,la maternitatea din Bacau.

Prima data contactiile au inceput la ora 14 ,la ora 18.30 am intrat in travaliu iar la 22.25 s-a produs minunea, o fetita minunata de 3400g si 54cm.

La a 2 a eram in oras cand au inceput contractiile,se intampla ca pe la ora 14 sa ma doara spatele un pic, apoi incet, incet au inceput si durerile de burtica, la ora 19 am ajuns la spital iar la 19.45 am nascut un baietel frumos de 3600g si 55cm. (Alina - Bacau)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!