MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Mihaela s-a nascut de ziua mea, la aceeasi ora cu mine, pe 5 august 2012. Data si ora au fost ambele o mare coincidenta; nu au fost planificate.

Dupa o sarcina usoara, a urmat o nastere usoara. Apa s-a rupt la ora 23:00, si aproximativ la ora 00:00 eram la spital, fara dureri, dar cu contractii puternice. La ora 1 Mihaela s-a nascut si a primit nota 10.

In momentul in care i-am auzit primul "oracait", mi-au dat lacrimile instant si incontrolabil, de emotie. Imediat ce a fost curatata, Mihaela mi-a fost pusa in brate, moment in care ea s-a oprit brusc din plans, pentru ca era cu Mami. Am simtit atunci ca o cunosc dintotdeauna, si ca e "bucatica rupta" din mine.

Recomand cu caldura Maternitatea Medicover. Nastera este un moment vulnerabil si special, si am primit aici toata grija si atentia medicilor si echipei. Doua asistente au fost la dispozitia mea si a copilului 24/24. Sunt cu adevarat profesionisti, iar echipa si conditiile sunt de foarte buna calitate.

(Diana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!