travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cea mai placuta nastere a mea a fost in 2000, la Stanca, cu primul meu copil. Am fost deja pregatita de spital, impachetata cu hainutele copilului si ale mele, cosuletul curat si pregatit, la 38 de saptamani.

M-am trezit dimineata si am luat micul dejun cu sotul, dupa care el a plecat iar eu am readormit. M-am trezit, si in timpul dusului am observat pierderea dopului! Am anuntat sotul, care a anuntat ambulanta, si au sosit aproape impreuna.

Medicul meu era in concediu, dar a venit la spital sa ma ajute la nastere! Ajunsa la spital, eram deja dilatata. Mi-a luat 1/2 ora sa-l nasc pe primul meu nascut!

Medicul a stat la picioarele mele, si mi-a aratat cum sa respir. Am ascultat-o, ca sa scap cat de repede. Am avut dureri tot mai mari, la final chiar am urlat ca un animal, dar el s-a nascut repede, fara taieturi!

E drept ca am sangerat dupa nastere, si m-a curatat o rezidenta mai tarziu, de garda, pentru ca medicul meu s-a intors acasa, avand si ea un copil de cateva luni.

Dupa aceea, totul a mers struna: alaptatul, intimitatea cu fiul meu si am ajuns dupa 3 zile acasa cu el. A fost cea mai simpla, usoara si frumoasa nastere dintre cele trei nasteri ale mele!

(Szalma, Cluj Napoca)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!