Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Targ Mami si Bebe 300
Povestea micutului meu David incepe cam asa...La sfarsitul primaverii, mai exact pe data de 24.08.2014 am mers la tara, undeva aproape de Ploiesti, la socrii pentru a amenaja locuinta in care urma sa ne mutam impreuna cu bebelusul!

Bineinteles ca de la atata treaba, a doua zi am avut contractii din 5 in 5 minute, dar, pentru ca sunt incapatanata, nu am vrut sa nasc in Ploiesti, asa ca am plecat cu trenul spre Bucuresti.

Am ajuns acasa, mi-am facut baie, dupa care am pornit spre Maternitatea Giulesti cu un taxi. La spital, m-a consultat medicul de garda, o doctorita tanara si foarte cumsecade...

Chiar m-am mirat ca mai exista astfel de medici!Aveam contractii si dilatatie de 4. M-a internat pe la ora 16 si mi-a spus ca pana noaptea voi naste! M-au dus in sala de travaliu si acolo am gasit niste moase si asistente la fel de dragute!

Tin sa mentionez ca intreaga maternitate era de o curatenie cum rar gasesti in spitalele din ziua de azi. Dupa cateva ore de plimbat si rugat sa-mi faca ceva sa nasc mai repede, pentru ca simteam ca nu mai pot, pe la ora 23.40 mi-au spus ca este dilatatia de 8 si daca ajung la dilatatia maxima pana la ora 24, ma pun pe masa de nasteri.

Asa a si fost! La ora 24 m-au pus pe masa si cu ajutorul moasei care a apasat pe burtica, sa ma ajute, am nascut un baietel de 57 cm si 3770 g!

M-au dus in salon pe o targa sau nu stiu cum sa o numesc si totul a fost ok! Recomand tuturor aceasta maternitate si aceasta doctorita Comandasu Diana! Nu veti fi dezamagite!

(Andreea, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini