MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna seara, povestea noastra suna cam asa: in data de 15.02.2014 (insarcinata in 38 sapt, termenul fiind 22.02)m-am hotarat sa fac mancare mai multa special pentru sot. Nu aveam dureri sau alte semnale ci pur si simplu m-am trezit cu gandul ca trebuie sa-i las mancare pentru 3 zile cat voi sta in spital.

Desigur ca la ora 20.00 au inceput mici crampe abdominale. Pe la ora 21.30 crampele au devenit mai puternice si nu ma lasau in nicio pozitie. M-am bagat la dus iar la ora 22.30 ne-am hotarat sa mergem la spital la Medicover (unde deja aveam contractul semnat pentru nastere naturala). Cand m-a vazut medicul de garda mi-a zis ca nu e urgent insa daca ma trimite acasa e posibil sa revin intr-o ora asa ca m-au internat.

La ora 11.00 a fost deja nevoie de epidurala, moment in care a scazut intensitatea durerilor iar la 02:55 a venit bebicul. Am nascut cu doctorul de garda, doctora mea nu era in Bucuresti.

Toate cuvintele de lauda pentru aceasta doctora, pentru doctorul anestezist si pentru moasa. Conditiile sunt extrem de bune. Mancare buna, liniste, daca vrei sa stai cu bebe ti-l lasa in camera, daca vrei sa te odihnesti te lasa sa te odihnesti. Iti da bebelul sa-l alaptezi si te lasa. Asistentele erau prezente la orice ora. Ma insoteau peste tot. Atat doctora mea cat si cea cu care am nascut m-au vizitat in fiecare zi.

Acum are 1 an si aproape 3 luni si inca e alaptat. Recomand Medicover, recomand nasterea cu epidurala si mai ales alaptatul exclusiv pana la 6 luni apoi pana la 18 luni alaptat doar noaptea.

(Carmen, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!