travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua, am sa va povestesc cu mare drag experienta nasterii primului meu bebelus. Am nascut in data de 19.02.2014 la spitalul Sanador. Am fost chemata de urgenta sa nasc prin cezariana in data de 19 februarie 2014. La ora 8 dimineata am fost internata la spitalul Sanador din Victoriei.


Doctorita mea ginecoloaga Dascalu Alina mi-a recomadat sa nasc pentru ca fetita mea nu mai avea loc in burtica, desi avea doar 26 de saptamani (am avut o sarcina cu multe problema) insa doctora m-a incurajat foarte mult ca o sa fie totul bine. Bagaj nu am avut decat aparatul de fotografiat si cateva lucururi personale deoarece in acest spital nu ai nevoie de altceva, iti este oferit de catre spital, ai tot ce iti trebuie, incepand de la pasta de dinti.


Aveam emotii, asteptam cu nerabdare sa o intalnesc pe printesa mea. In jurul orei 11 cred ca am fost dusa in sala de nasteri unde am fost sedata partial, am fost asistata de doctorita Dascalu Alina (Ginecolog ) si de doctor Bogdan Staicu (cel care mi-a urmarit sarcina ecografic).

Toata lumea se poarta frumos te face sa te simti speciala, asteptam sa ii aud glasul si nu a mai mai durat pana ce am auzit urletul fetitei mele si pe doamna Doctor spunand: "La cat il cunosc pe taica-su, este bucatica el :)))" , in secunda in care i-am auzit glasul am izbugnit in plans de fericire ca fetita mea s-a nascut si este totul in regula, mi-a fost adusa langa mine imediat sa o vad si sa o pup ( ora 12.06 minute) cea mai frumoasa experienta din viata mea si ma bucur ca am facut aceasta alegere de a naste la Spitalul Sanador!

Conditiile si serviciile, la fel si oamenii care lucreaza acolo sunt de nota 10! Daca Dumnezeu ma mai ajuta inca o data cu un bebe sa reusesc sa il aduc pe lume cu bine, tot acest spital am sa il aleg. Multumesc Sanador!

(Iuliana, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!