MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dupa o sarcina cu mari probleme, in care multumeam lui Dumnezeu pentru fiecare zi in care mai crestea puiutul meu, la 37 de saptamani a inceput sa isi doreasca sa vina pe lume. Desi am citit tot ce se putea citi in domeniu, am fost la gimnastica pentru gravide, am fost la fiecare control se pare ca teoria e una si practica alta.

Am mers la clinica Stanca din Cluj la ora 1 noaptea. Eram singura pacienta din acea noapte. Moasa imi spunea "Vai Doamna dar nici atat lucru sa impingeti nu sunteti in stare". M-am simtit ca ultima neinstruita. Imi venea sa-i spun ca e prima data cand nasc, pe cand ea practica acea meserie de cativa ani.

Pe la 4 am nascut o minunatie de baietel de 2,7 kg. Am sperat ca problemele mele au luat sfarsit si am sa ma pot bucura de copilasul mult asteptat, dar se pare ca m-am inselat amarnic. Eram rupta de oboseala, aveam niste dureri cumplite, acum inteleg ca eram intr-o stare depresiva.

NIMENI nu m-a intrebat nimic, NIMENI nu a avut un cuvant bun. Cand mi-au adus copilul la alaptat a aparut o doamna asistenta care a strigat la mine "Pana acum nu ai vazut pe nimeni alaptand?". Am inteles ca nu e bine, dar nu stiam ce sa fac.

Cum era asa de mic, avea un puf pe tot corpul. Nestiind ce este mi-am zis in gand "copilul meu are blana de lup si nu imi spune nimeni nimic", drept urmare am plans o noapte intr-una. Dimineata cand m-am uitat in oglinda nu m-am recunoscut: aveam fata umflata, ochii rosii ... eram desfigurata. NU M-A INTREBAT NIMENI "Doamna ce e cu tine?".

Acum cand ma gandesc cu groaza ce se putea intampla, multumesc lui Dumnezeu ca am avut putere sa ma adun sa-mi spun ca daca Dumnezeu mi l-a trimis inseamna ca e perfect si ca eu trebuie sa-l iubesc neconditionat.

Daca as fi putut as fi fugit cu copilul din spital. Nu mi-a venit sa cred ca niste asistente care lucreaza cu lauze, cu copilasi nou nascuti pot sa fie atat de inumane, fara suflet. La al doilea copil ... alte asistente dar la fel de instruite, dar m-am cerut acasa dupa 3 zile pe motiv ca stiu ce am de facut .

La aceasta maternitate nu este permis vizitarea lauzelor, dar in salon m-am trezit cu 2 muncitori si 3 femei de serviciu care miroseau a transpiratie de iti pica nasul, care au venit sa schimbe vechile geamuri cu geamuri termopan. Adica le-au scos din rama. Foarte nervoasa a fost asistenta de la bebelusi cand i-am cerut sa tina copilasii in salonul copilasilor pentru ca e curent.

(Ioana, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!