travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua dragi mamici, numele meu este Roxana si sunt din Ramnicu Valcea. In data de 14 septembrie 2014 la ora 15:00 am devenit mamica unei fetite de 3,100 grame si 50 cm. Numele ei este Maya Teodora. O minunatie de fetita ce la momentul respectiv, dar si acum ne bucura viata si o face mai frumoasa.

Totul s-a intamplat intr-o Duminica, eu internandu-ma in Maternitate de Vineri pentru ca doctora mea era de garda si Vineri si Duminica, iar eu vroiam neaparat sa nasc cu ea pentru ca ea stia totul despre cum a decurs sarcina mea. Nu aveam nici un simptom de nastere. M-a consultat doctora si m-a ajutat rupandu-mi putin membranele. Sambata le-am mai eliminat eu ca am tot facut miscare, iar Duminica la ora 11:00 m-a adus in sala de nasteri si mi-a pus o perfuzie si am asteptat :)

Conditiile din Maternitatea noastra nu sunt exceptionale dar eu nu pot spune ca lasa de dorit .. paturile sunt groaznice de fapt saltelele ca sunt vechi dar locul unde am nascut a fost ok, iar despre doctora mea am numai cuvinte de lauda.

La ora 13:30 m-a pus pe capra si mi-a rupt apa si din acel moment au inceput durerile din 5 in 5 minute si apoi din 3 in 3 minute .. 2 minute durere 1 minut tragere de suflet :) pot spune ca fac parte din mamicile norocoase care nu s-au chinuit prea mult cu travaliul .. Nasterea propriu-zisa a durat 15 minute sa zic si durerile au fost mari dar atat doctora cat si moasa m-au ajutat mult m-au apasat pe burta sa ajute copilul sa iasa :)

Am stat in Maternitate pana Miercuri si abia asteptam sa ajung acasa ca sa ma pot odihni in patul meu :) Bineinteles ca nu s-a intamplat dar a fost frumos ca era bebele langa mine in patul meu!! Am avut colici pana la 3 luni si a fost mai greu dar apoi a devenit din ce in ce mai frumos :)

Azi la 8 luni jumatate e minunat ca sta in fundulet, se ridica pe piciorusele ei in premergator sau dupa perna si e atat de fericita ca poate sa faca asta singura .. E o scumpete si o iubim cu toata fiinta noastra !!!

Ea e printesa noastra!!! Va multumesc si va doresc multa sanatate si multe bucurii!!!!

(Roxana, Ramnicu Valcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!