Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Buna seara, precizez faptul ca am nascut a treia oara si ca la fiecare nastere aveam o teama de cum ma va durea si cum voi face fata tuturor starilor din travaliu. Dar cateodata conteaza si ce echipa medicala nimeresti.

Se pare ca eu am nimerit intr-o echipa tare draguta care glumeau, radeau cu tine si totodata iti ofereau atentia necesara. Totul a inceput intr-o zi de iulie....simteam dureri, presiune si incepusem sa pierd dopul gelatinos cate putin in fiecare zi...m-am indreptat ingrijorata spre spital cu sotul meu si bagajul necesar.

Ajunsi acolo am aflat ca aveam colul deschis insa era mai bine ca bebe sa stea pentru a fi siguri ca totul va fi bine avand in vedere neexactitatea ecografului cu privire la greutatea copilului. Am stat o saptamana in asteptare, durerile erau ca niste crampe usoare. Imi faceau tratament pentru a mai tine copilul insa eu nu mai puteam sa stau in asteptare, deja aveam o saptamana si cateva zile de cand ma plimbam pe holurile spitalului.

Intr-o noapte de 4 spre 5 m-a vazut doctora care era de garda si m-a intrebat cat mai am de gand sa stau in spital...m-a consultat si a doua zi m-a chemat la dansa in birou. La ora 8 pe 5 iulie mi-a dat sa beau ulei de ricin la ora zece m-au luat durerile mai puternic si contractii regulate iar la 11 si 50 de minute am nascut-o pe ea, minunea noastra.

Precizez faptul ca durerile au fost suportabile si la prima contractie lunga si dureroasa a si iesit mititica....

Un sentiment unic in viata unei femei, simti cum te usurezi si inima iti bate rapid cu nerabdare de a-ti cunoaste minunea. Sunt adepta nasterilor naturale, iti dau un sentiment aparte iar durerile sunt uitate din prima clipa cand il vezi in realitate pe bebe. Asa ca: curaj fetelor!!!

(Ana Maria, Buftea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!