Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am plecat spre spital impreuna cu sotul meu, aveam mari emotii, in sfarsit urma sa ne intalnim cu bebele nostru. A fost o experienta minunata, am nascut usor, medicul a ajuns foarte repede la spital.

M-am prezentat la spital cu bagajelul facut, noaptea in jur de ora 1. Aveam contractii si mi s-a spus sa raman ca voi naste. Moasa o femeie extraordinara, m-a linistit si impreuna cu medicul a facut o echipa minunata.

Mi-au explicat cu lux de amanunte ce urmeaza si ca trebuie sa colaborez, sa ascult si ii multumesc bunului Dumnezeu ca totul a fost minunat.

Apa mi s-a rupt la spital si in circa 10 minute au inceput contractiile mult mai puternice si dupa cateva " impingeri " bebe a iesit, era asa mic si roz, am uitat de tot, am plans de fericire :).

Am stat acolo patru zile, personalul a fost amabil si dragut, am fost asistata cand am pus bebele la san, acest moment a fost minunat.

Domnul doctor a fost in fiecare zi aproape de mine si m-a consultat, va multumesc domnule doctor Isopescu. Doamna doctor neonatolog foarte profesionista, zilnic venea la vizita si consulta bebele.

Am nascut in luna august, erau aere de conditionat pe hol, in camere era o temperatura potrivita pentru bebelusi, eu am fost intr-o rezerva cu trei paturi pentru mamici si trei patuturi pentru bebelusi, fiecare mamica avea bebelusul aproape, il putea ingriji.

Dimineata si seara bebelusul era luat si consultat, seara spalat si schimbat de catre asistente. Am primit si un mic cadou, fiecare mamica a primit o borseta cu cateva produse necesare ingrijirii bebelusului, foarte utile si de buna calitate.

Multumesc personalului spitalului Nicolae Malaxa pentru grija.

(Maria, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!