MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Am nascut la Maternitatea Spitalului Judetean Neamt, in orasul Piatra Neamt. Era prima oara cand mi se intampla acesta minune si teama de necunoscut ma coplesea.

Sotul m-a incurajat tot timpul,a fost langa mine si langa puiul ce avea sa se nasca.

Am nascut natural dar destul de greu fiindca eu sunt miniona si copilul a fost marisor,3,200 kg. Fetita mea draga s-a nascut pe 20 noiembrie, intr-o zi in care au cazut primii fulgi de nea, cea mai importanta si fericita zi din viata mea!

Sotul meu a dat de baut la toti cunoscutii care i-au iesit in cale si pe noi, fetele lui, ne-a rasfatat cu tot ce a fost nevoie ,nu stia ce sa ne mai aduca.

Durerile nasterii s-au sters imediat ce mi-am vazut puisorul, parca nici n-au existat vreodata! Ce era adevarat era fetita mea care, in anii care au urmat , mi-a adus numai bucurii si-mi lumineaza zilele in continuare cu existenta ei.

Nimic nu se compara in viata unui om cu aducerea pe lume a unui copilas! Te implinesti ca OM dar, ramai OM numai daca iti asumi responsabilitea cresterii lui, in cele mai bune conditii, sa ai grija sa fie sanatos, sa-l educi cum se cuvine, sa-l scoti in lume drept, cinstit, cu respect pentru munca si pentru oamenii din jur.

(Anisoara, Piatra-Neamt)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!