MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe cam asa...eu aveam 19 ani, el 21, impreuna de 3 ani si proaspeti studenti ai unei institutii de invatamant militar. Eu am aflat ca sunt insarcinata. La inceput a fost un soc, insa minunea mica ce se juca in burtica mea avea sa ne aduca cele mai frumoase momente si sa ne faca sa fim cea mai fericita familie.

Din cauza faptului ca eu faceam foarte mult sport ( 2-3 ore la sala + 2 km alergat pe stadion zilnic) burtica mea nu a crescut deloc, stari de voma nu am avut, iar menstra imi venea regulat, am aflat ca vom avea un bebe la aproape 5 luni de sarcina. Ciudat, stiu.

Dupa ce am aflat am renuntat la sport in mare parte si bebita a inceput sa creasca si sa creasca si iar sa creasca ( si mami odata cu ea) de am ajuns la 9 luni sa am cu 30 de kg in plus fata de cat aveam la 5 luni :)

Am nascut natural, doar cu moasele in aproximativ 4 ore de la internare. Am avut o nastere usoara si rapida, iar sarcina la fel de usoara. Cu toate ca am nascut in 5 minute si au mai trecut inca 2 ore jumatate ca sa ma coasa + inca 2 saptamani de chin, la urmatorul bebe tot pentru nastere naturala optez, in cazul in care nu voi avea nici o problema de sanatate. Nimic nu e mai frumos decat sa iti saruti bebelus pentru prima data!

Multumim lu Dumnezeu ca suntem sanatosi cu totii, iar despre prima mea experienta ca mama pot spune ca a fost si este una minunata!

(Andreea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!