Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Targ Mami si Bebe 300

Ma numesc Rodica si am nascut in 2006 la maternitatea Bucur din Bucuresti in data de 23 iunie. Pe toata durata sarcinii am fost supravegheata de o d-na doctor foarte buna dar care nu mai asista la nasteri.Asa ca a trebuit sa nasc cu doctora care era de garda in acea seara(am nascut la ora 2 noaptea).Am avut o nastere foarte usoara,naturala si fara epidurala. A fost foarte frumoasa aceasta experienta si doresc tuturor mamicilor sa aibe asa un noroc la nastere. Multumesc!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini