travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Ma numesc Rodica si am nascut in 2006 la maternitatea Bucur din Bucuresti in data de 23 iunie. Pe toata durata sarcinii am fost supravegheata de o d-na doctor foarte buna dar care nu mai asista la nasteri.Asa ca a trebuit sa nasc cu doctora care era de garda in acea seara(am nascut la ora 2 noaptea).Am avut o nastere foarte usoara,naturala si fara epidurala. A fost foarte frumoasa aceasta experienta si doresc tuturor mamicilor sa aibe asa un noroc la nastere. Multumesc!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!