Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Povestea mea, ca toate povestile vietii mele e mai complicata. Am plecat inspre Maternitatea de stat Sibiu la ora 4 dimineata cu contractii din 10 in 10 minute.

Medicul de la internari doreste sa ma transfere, fara medicamente sau altceva pe ramura celor care "vor naste saptamana viitoare"; insa durerile puternice ma fac sa ripostez si ma trimite in sala de travaliu unde astept cuminte pana la ora 12.51 timp in care, rar imi este monitorizata evolutia nasterii.

Doamna doctor se comporta destul de urat cu mine si restul doamnelor din sala de asteptare, mai putin cu o femeie cu care se vorbeste frumos si calm. Momentul dilatatiei propice a sosit si medicul anestezist (caci vorbisem pentru epidurala inainte cu dumnealui, soseste cu injectia).

Moment in care apele involburate incep sa fiarba, semn ca, oarecui nu i-a convenit tupeul meu de a face anestezie, care oricum nu prinde caci mi se spune sa stau total anormal sa fie sigure ca nu am parte de amortire.

La 12.51 nasc o fetita vanata care nu respira timp de un minut, dupa ce sunt certata ca nu stiu sa imping si mi se spun vorbe dure. Copila incepe, intr-un final sa planga si totul se termina cu bine, ii multumesc lui Dumnezeu ca fetita mea acum implineste 5 ani si e sanatoasa tun!

(Flavia, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!