travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am un baietel de 3 ani si 9 luni. Din clipa in care am aflat ca sunt insarcinata viata mea si a sotului s-au schimbat total, am mers la control lunar la doctor Coltofeanu Adrian si am ascultat tot ce mi s-a spus.

Sarcina a decurs normal, nu mi-a fost rau absolut deloc si bebe m-a lasat sa merg la serviciu pana am facut 8 luni. A fost o perioada de neuitat acele luni, avand sentimentul ca aceasta minune pe care o am astazi crestea din ce in ce mai mult si imi dadea semne de fiecare data cand vorbeam despre el.

Fiind la prima nastere mi-am dorit foarte mult sa nasc normal si asa am si nascut fiind incurajata de medic. Sincer va spun ca mi-a fost foarte frica de ceea ce urma sa se intample dar a fost o nastere foarte usoara cu contractiile suportabile adica am nascut la 3 ore dupa ce m-am internat.

Imi aduc foarte bine aminte acea zi de Joi 06.12.2012 care a fost o zi de neuitat. M-am trezit foarte dimineata pentru ca aveam foarte multa treaba in aceea zi si o stare de neliniste. Mi-am trezit sotul si i-am spus "astazi o sa nasc presimt asta" apoi am servit micul dejun impreuna, sotul a plecat la serviciu iar eu am inceput sa imi fac piftie de curcan pentru ca aveam pofta.

Am terminat piftia apoi am mers impreuna cu socrii la cumparaturi. Pe drum au inceput contractii foarte rare, i-am zis soacrei si mi-a spus "mergem la maternitate ca tu o sa nasti".

Nu am mai stat pe ganduri am plecat imediat de la cumparaturi, am mers acasa am luat bagajul care era pregatit pentru aceasta zi si am plecat la spital. Ajunsa acolo in jur de ora 9 am trecut prin toate etapele necesare internarii.

Am nascut la ora 12 la Maternitatea din Braila cu moasa si asistenta sefa deoarece medicul meu nu asista la nastere normala. A fost un moment unic si foarte emotionant pe care nu il pot descrie in cuvinte.

Moasa si asistenta sefa au fost foarte de treaba nu m-au lasat deloc singura pe timpul travaliului. Am fost foarte multumita de conditii si de comportamentul celor din maternitate. Recomand tuturor nasterea normala deoarece iti revii foarte repede.

(Daniela, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!