MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Acum aproximativ 18 luni am nascut natural, la Spitalul Medicover, asistata de domnul doctor Silviu Istoc, un bebelus de nota 10 si am ales sa impartasesc aceasta experienta minunata cu voi.

Imediat dupa ce am vazut cele 2 liniute pe testul de sarcina, m-am programat la primul medic disponibil. Nu stiam niciun medic din cadrul Medicover si am nimerit la domnul doctor Istoc.

Am fost foarte placut surprinsa, inca din primele clipe, de atitudinea prietenoasa, vocea calda si profesionalismul acestuia. Mi-a recomandat analize, ecografii (pe care tot dansul le face, ceea ce mi se pare un mare avantaj) si am primit numarul sau de telefon pentru intrebari suplimentare sau o eventuala urgenta.

Saptamanile treceau, sarcina inainta cu repeziciune, insa eu nu eram convinsa daca nasterea la Medicover era alternativa cea mai potrivita pentru noi. In luna a-6 a am decis ca voi naste acolo si nu am regretat nicio clipa.

In ultimul trimestru de sarcina bebelusul dadea semne ca ar vrea sa ne cunoasca mai repede. O asemenea veste m-a panicat, insa domnul doctor mi-a explicat si argumentat ca nu vor fi probleme. Partial m-am linistit, dar imi doream sa nasc la termen.

Si am ajuns la termen. Bebelusul crestea frumos, insa parea ca ii place la caldurica. In saptamana 41, dupa controlul pe care il programasem saptamanal in ultima perioada, am stabilit ca ar fi bine sa vin a doua zi pentru inducerea nasterii.

Bebelusul nostru nu a mai vrut sa astepte insa pana a doua zi. Incepusera contractiile dureroase, care nu cedau la No-Spa. In jurul orelor 21.30 am sunat medicul, care m-a sfatuit sa merg la spital.

Am fost preluata si controlata de medicul de garda care a tinut permanent legatura cu medicul meu. Mi-a fost repartizata o rezerva, am fost monitorizata, am completat chestionarele aferente nasterii si cele referitoare la vaccinarea copilului. Personalul medical a fost mereu binevoitor, cu zambetul pe buze, incercand sa ma incurajeze sa ma odihnesc intre contractii.

Dupa vreo 3 ore de travaliu contractiile devenisera foarte dureroase si dese. Am cerut epidurala, care mi-a luat durerea cu mana si am putut sa ma bucur sa apropierea momentului in care urma sa imi tin micuta in brate.

Anuntat de medicul de garda, domnul doctor Istoc a venit in 10 minute si aproximativ 2 ore a stat permanent langa mine monitorizandu-ma, asigurandu-se ca mai stiu cum sa imping, incurajandu-ma. Alaturi de el a fost o moasa deosebita, care mi-a asigurat tot confortul de care aveam nevoie.

La ora 4 dimineata, dupa 6 ore de travaliu, cu ajutorul celor mentionati mai sus, mi-am tinut minunea in brate. Dupa cateva minute petrecute la pieptul meu a fost preluata de echipa de la neonatologie pentru toaletare si restul procedurilor.

Imediat am fost si eu dusa in rezerva unde mi-a fost adusa fetita pentru a o pune la san. Personalul m-a ajutat cu pozitionarea si micuta s-a mufat imediat.

Am stat inca 2 zile in spital, iar la sfarsit m-am declarat super multumita de alegerea de a naste la Medicover. Pentru mine a fost a doua nastere, prima a fost la Polizu, insa nu se pot compara experientele.

Imediat dupa nastere conteaza mult o rezerva cu o baie curata, amabilitatea si profesionalismul personalului, care a solicitat consimtamantul nostru pentru orice procedura.

In concluzie, am doar cuvinte de lauda pentru echipa Medicover si domnul doctor Silviu Istoc.

(Andreea, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste