MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna! Aceasta este povestea noastra: pe durata sarcinii am fost monitorizata lunar de domnul doctor Albu Dinu la clinica Alcosan, unde mi-am vazut copilul de la 6 saptamani in 4D si i-am aflat sexul la 12 saptamani (fetita).

La 37 saptamani si 4 zile am fost programata la consult preanestezic si am profitat de ocazie sa ii spun medicului ca am dureri pelviene asa ca a hotarat sa raman internata pentru a nu risca declansarea nasterii acasa, eu fiind din Pitesti.

Nasterea era programata pe 11 Aprilie, dansul insistand sa ajungem cat mai aproape de data. Bebelusa era pelviana. A doua zi la ecograf dansul a spus ca nu intervine atata timp cat bebe inca vrea sa stea, asa ca m-am rasfatat la ora 21.00 cu cola si ciocolata :) si m-am dus sa dorm.

Doar ca...fetita mea a decis ca e timpul sa ne cunoastem. In 10 minute am avut colul sters si contractii din 5 in 5 minute.

Personalul s-a mobilizat au anuntat doctorul si m-au dus spre sala de monitorizare unde am stat 20 minute. Dupa aceea m-au dus la sala de nasteri unde doctorul meu deja isi bea cafeaua.

Anestezia nu am simtit-o iar doamna doctor anestezist a stat in permanenta la capul meu. Pe 1 Aprilie la 23:05 mi-am vazut minunea.

Internarea a decurs perfect. Doamnele asistente insistau cu alaptarea si ne-au ajutat. Conditiile din spital sunt excelente.

Pentru mine, a fost o experienta minunata pe care as repeta-o in acelasi loc cu acelasi medic. Domnul doctor este un om extraordinar care isi da interesul si care dupa nastere m-a tratat foarte frumos.

(Aida, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste